nextex.al

Web

Discover top-level information for this domain.
Title
Garderoba juaj virtuale me brandet premium | Next Ex
Description
NextEx eshte dyqani i pare ne Shqiperi per femra qe ju mundeson te blini veshje dhe aksesore me cmime fabrike. Te gjitha koleksionet jane nga brandet me te njohura.
Server
cloudflare

DNS

View domain name system records, including but not limited to the A, CNAME, MX, and TXT records.
A
104.21.56.110 903 Domains
172.67.184.166 1,012 Domains
AAAA
2606:4700:3036::ac43:b8a6 644 Domains
2606:4700:3037::6815:386e 644 Domains
MX
1 aspmx.l.google.com. 15,623,344 Domains
10 alt3.aspmx.l.google.com. 15,623,344 Domains
10 alt4.aspmx.l.google.com. 15,623,344 Domains
5 alt1.aspmx.l.google.com. 15,623,344 Domains
5 alt2.aspmx.l.google.com. 15,623,344 Domains
NS
lily.ns.cloudflare.com. 25,096,872 Domains
theo.ns.cloudflare.com. 25,096,872 Domains

Redirects

There are 0 domains which redirect to nextex.al.