portalishkollor.al

Web

Discover top-level information for this domain.
Title
Portali Shkollor - Bota shkollore në një vend
Description
Portali Shkollor është faqe informative e krijuar në funksion të e-librit shkollor Albas. Të gjitha informacionet e publikuara në këtë faqe i dedikohen botës së arsimit, rubrikat janë përshtatur për t’u ardhur në ndihmë mësuesve, nxënësve dhe prindërve. Në Portalin Shkollor do të gjeni metoda mësimdhënieje, testime, materiale të gatshme, urdhëra dhe udhëzime të MAS, profile mësuesish e drejtuesish të sukseshëm etj.
Google Analytics
Server
cloudflare
Copyright
Portali Shkollor © 2015 - 2021

DNS

View domain name system records, including but not limited to the A, CNAME, MX, and TXT records.
A
104.21.58.250 892 Domains
172.67.166.131 892 Domains
AAAA
2606:4700:3030::ac43:a683 748 Domains
2606:4700:3037::6815:3afa 748 Domains
MX
10 aspmx.l.google.com. 16,637,808 Domains
NS
edna.ns.cloudflare.com. 24,816,744 Domains
piotr.ns.cloudflare.com. 24,816,744 Domains

Redirects

There are 0 domains which redirect to portalishkollor.al.