pune.al

Web

Discover top-level information for this domain.
Title
Vende te lira pune ne Tirane dhe ne gjithe Shqiperine, nga Punë.al
Description
Po kerkon pune? Vende te lira pune per profesione te ndryshme te ofruara nga kompanite me te mira dhe serioze ne vend. Apliko!
Facebook
Instagram
Server
nginx/1.14.0 (Ubuntu)
Copyright
© 2022 Pune.al. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

DNS

View domain name system records, including but not limited to the A, CNAME, MX, and TXT records.
A
188.166.7.77 1 Domains
MX
1 ASPMX.L.GOOGLE.COM. Domains
10 ALT3.ASPMX.L.GOOGLE.COM. Domains
10 ALT4.ASPMX.L.GOOGLE.COM. Domains
15 ate2di7vjan7gyjyrxqaj7owvakhqkz37k4iolbr7ox2svvw577a.mx-verification.GOOGLE.COM. Domains
5 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM. Domains
5 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM. Domains
NS

Co-Hosted

There are 1 domains hosted on 188.166.7.77 (AS14061 DigitalOcean, LLC). Show All →

Redirects

There are 0 domains which redirect to pune.al.