qkmf-pr.org

Web

Discover top-level information for this domain.
Title
Ballina - Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare - Prishtinë
Description
QKMF në Prishtinë është Institucion publik parësor shëndetësor, i cili qëllim kryesor ka promovimin, ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të popullatës. Aktivitetin tonë e realizojmë nëpërmes rrjetit të njësive organizative, që përfshinë Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF), 14-të Qendra të Mjekësisë Familjare (QMF) dhe 15-të Ambulanca të Mjekësisë Familjare (AMF). Shërbimet shëndetësore janë të bazuara në konceptin e Mjekësisë Familjare, i cili ka synim që të gjithë banorëve t’u ofrojë shërbime shëndetësore gjithëpërfshirës dhe efikase, të bazuar në të dhëna shkencore, përmes caktimit të mjekut familjar, i cili do të jetë portë hyrëse për të gjithë kërkuesit e shërbimeve në sistemin shëndetësor dhe njëherësh pikë referuese për specialistët, konsultantët.
Server
cloudflare
Copyright
© Copyright 2015 - Të gjitha të drejtat e rezervuara - Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare - Prishtinë

DNS

View domain name system records, including but not limited to the A, CNAME, MX, and TXT records.
A
104.24.122.231 765 Domains
104.24.123.231 784 Domains
172.67.163.119 708 Domains
AAAA
2606:4700:3030::6818:7be7 630 Domains
2606:4700:3034::ac43:a377 630 Domains
2606:4700:3036::6818:7ae7 630 Domains
MX
10 mx.zoho.com. 840,689 Domains
20 mx2.zoho.com. 840,689 Domains
NS
gabe.ns.cloudflare.com. 17,806,387 Domains
linda.ns.cloudflare.com. 17,806,387 Domains

Redirects

There are 0 domains which redirect to qkmf-pr.org.