farma-city.al
Host.io Rank We use a propriety algorithim to rank the top 10M domain names. Download our domain rankings.
#1,417,517

Web

Discover top-level information for this domain.
Title
FarmaCity - Farmacia në shtëpinë tuaj - porosit online mbi 2000 produkte
Description
Farmaci Online - Kurse kohë & para porosit nga shtëpia. Shumëllojshmëri produktesh parafarmaceutike. Jua sjellim në Tiranë dhe në gjithë Shqipërinë!
Facebook
Instagram
Server
nginx
Copyright
Copyright © 2016-2021

DNS

View domain name system records, including but not limited to the A, CNAME, MX, and TXT records.
A
35.214.239.218 3 Domains
MX
10 mx10.antispam.mailspamprotection.com. 1,375,938 Domains
20 mx20.antispam.mailspamprotection.com. 1,375,938 Domains
30 mx30.antispam.mailspamprotection.com. 1,375,938 Domains
NS
ns1.siteground.net. 1,576,769 Domains
ns2.siteground.net. 1,576,769 Domains

Co-Hosted

There are 3 domains hosted on 35.214.239.218 (AS15169 Google LLC). Show All →

Redirects

There are 2 domains which redirect to farma-city.al.