tring.al
Host.io Rank We use a propriety algorithim to rank the top 10M domain names. Download our domain rankings.
#198,480

Web

Discover top-level information for this domain.
AS47394 "Albanian Satellite Communications" sh.p.k.
Country
Albania
Title
Tring
Description
Mirë se vini në Tring. Televizion, My tring IPTV, internet dhe telefoni. Sport, lajme, filma, argëtim, seriale dhe më shumë në programet Tring që do të ndryshojnë mënyrën si ju jetoni!
Google Analytics
UA-54761562 No Other Domains
Server
nginx

DNS

View domain name system records, including the A, AAAA, MX and NS records.
A
95.107.129.66 11 Domains
MX
dc-mail03.tring.al. Domains
mail.tring.al. Domains
NS
ns1.asc.al. 24 Domains
ns2.asc.al. 24 Domains

Co-Hosted

There are 11 domains hosted on 95.107.129.66 (AS47394 "Albanian Satellite Communications" sh.p.k.). Show All →